banner359

Doları bozduran vatandaş, altına yatırım yapıyor

04 Aralık 2016 Pazar 11:11 2016-12-04 11:17:17
Doları bozduran vatandaş, altına yatırım yapıyor
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'dövizlerinizi bozdurun' çağrısının ardından vatandaşlar, bozdurduğu dövizleri altına yatırmaya başladı.

Amerikan Doları'nın hızlı yükselişi sonrasında vatandaşlara 'dövizlerinizi bozdurun' çağrısı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısının ardından vatandaşlar dövizleri bozdurduktan sonra kuyumcuların yolunu tuttu. Kuyumcular ise vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun kaldı.
“Vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor”
Kuyumcu Mehmet Boynukısa, vatandaşların kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “İnşallah daha iyi olacak. Vatandaşlar dövizlerini Türk Lirasına çeviriyor. Altının da yükselişte olmasından dolayı vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Altının yükseleceği konusunda söylentiler var vatandaşlar o nedenle dövizi bozdurup altına yatırım yapıyor. Cumhurbaşkanımızın çağrısının da büyük etkisi oldu” dedi.

Son Güncelleme: 04.12.2016 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<