banner359

Endülüs Park, günde 10 bin ziyaretçiyi ağırlıyor

Bursa’nın en yeni AVM’lerinden olan Endülüs Park, günde 10 bin ziyaretçiyi ağırlıyor. Kurucu ortaklardan Mustafa Barutçuoğlu, ekonomik sorunlarına rağmen kimsenin eli boş çıkmadığını söyledi.Bursa’nın ilk üstü açılabilir alışveriş...

24 Eylül 2016 Cumartesi 16:42
Endülüs Park, günde 10 bin ziyaretçiyi ağırlıyor
Bursa’nın en yeni AVM’lerinden olan Endülüs Park, günde 10 bin ziyaretçiyi ağırlıyor. Kurucu ortaklardan Mustafa Barutçuoğlu, ekonomik sorunlarına rağmen kimsenin eli boş çıkmadığını söyledi.
Bursa’nın ilk üstü açılabilir alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Endülüs Park’ın kurucu ortakları Mustafa Barutçuoğlu ile Mehmet Ziya Arslan, Bursa basını ile bir araya geldi. AVM içinde sahibi olduğu Nanun adlı mekanda basın toplantısı düzenleyen Barutçuoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Barutçuoğlu, 60 milyon dolarlık yatırımla 25 bin metrekarelik alanda 83 mağaza ve 250 rezidanstan oluşan Endülüs Park’ın seçkin markalarıyla Bursa’da hizmet verdiğini söyledi.
5 bin kişiye istihdam
Endülüs Park’ı AVM’den ziyade ‘yaşam alanı’ olarak değerlendiren Barutçuoğlu, “İnşaatından, şimdiye kadar yaklaşık 5 bin kişiye istihdam fırsatı yarattık. Ülkemizin içinde bulunduğu zor koşullara rağmen önemli bir yatırımı hız kesmeden Bursalılarla buluşturduk. Ekonomik darboğaz içinde olan ülkemizde hükümetin attığı adımlarla birlikte bir ivme yaşanacağını düşünüyorum” dedi.
Köprülü kavşak müjdesi
Yeni konsept projenin içinde yer alan 250 rezidanstan yalnızca 93 dairenin kaldığına dikkat çeken Mustafa Barutçuoğlu, “ Balat fiyat ortalamaları bazında satışlarımız son derece hızlı gidiyor. 1+1 daireler ortalama 300 bin lira, 2+1’ler ise 400 bin lira civarında satışa sunuldu. 30’a yakın aile buraya taşındı” diye konuştu. Endülüs Park’a ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını da vurgulayan Barutçuoğlu, “ Çok yakında Balat’ta köprülü kavşak inşaatı da başlayacak. Bu sayede Mudanya istikametine gidenler, Bademli’ye kadar gitmek zorunda kalmadan, rahatlıkla Bursa istikametine dönüş yapabilecek” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<