Eroğlu: “Uludağ Bursalıların”

Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 14 Tesisin Temelini Attığı Bursa Ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe İle Bir Araya Geldi.

02 Aralık 2016 Cuma 18:21
Eroğlu: “Uludağ Bursalıların”
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 14 tesisin temelini attığı Bursa ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi.
Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla Bursa’nın değerine değer kattığını belirterek, “Bursa’da son 12 yılda büyük değişiklik oldu. Yerli üretimden tarihi yapıların restorasyonuna ve kırsal kalkınmaya kadar her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursa olarak yurtdışına ürün ihracatı bile yaptık. Vatandaşlar her türlü sıkıntılarını bize bildiriyorlar. Bizler de milletin yüzünü güldürmek için çalışıyoruz” dedi. Kentin tüm ihtiyaçlarının giderilmesini hedeflediklerini anlatan Altepe, Bursa’nın Uludağ’a büyük önem verdiğini de sözlerine ekledi.
“Uludağ Bursalıların”
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bursa’ya yeni müjdelerle geldiklerini söyledi. Bursa’da birbirinden güzel adımlar attıklarını belirten Eroğlu, “2016 yılı ‘Çınar Yılı’ henüz bitmeden Bursa’ya bir ‘Çınar Vadisi’ kazandıralım. Aynı zamanda 2017 yılı için ‘Erguvan Vadisi’ ve bir de ‘Ihlamur Vadisi’ olacak şekilde Bursa’da uygun yerlere bu 3 vadiyi kazandıralım istiyoruz” dedi.
Bakan Eroğlu, Bursa’nın Uludağ’ı önemsediğini bildiğini söyleyerek, “Uludağ için ne istiyorsanız yapın, Uludağ Bursalıların… Uludağ Ankara’ya gelemiyorsa, Uludağ’a biz geliriz. 4-5-6 Mart 2017 tarihlerinde Uludağ’ın vizyonu ve turizmiyle ilgili ‘Hedef 4 Mevsim Uludağ’ çalıştayı gerçekleştirelim. Dünyanın turizm merkezi Uludağ” diye konuştu.
Recep Altepe, Veysel Eroğlu’na el yapımı kılıç ve Yeşil Türbe çinisi hediye etti. Bakan Eroğlu da ziyaretin ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<