banner359

Evinizi Olduğundan Büyük Göstermek Mümkün

Evinizi olduğundan büyük gösterebilirsiniz.Klasik mobilyanın Türkiye’deki öncü firmalarından biri olan Asortie Mobilya’nın yönetim kurulu başkanı Murat Erat, dekorasyon tüyolarıyla küçük evlerin daha büyük gösterilebileceğini...

11 Temmuz 2014 Cuma 12:06
Evinizi Olduğundan Büyük Göstermek Mümkün
Evinizi olduğundan büyük gösterebilirsiniz.
Klasik mobilyanın Türkiye’deki öncü firmalarından biri olan Asortie Mobilya’nın yönetim kurulu başkanı Murat Erat, dekorasyon tüyolarıyla küçük evlerin daha büyük gösterilebileceğini belirtti. Öncelikle evin her alanının çok iyi kullanılması gerektiğini söyleyen Erat, “Çok yer kaplayanlardan değil daha küçük, kullanışlı ama bir o kadar da gösterişli ve rahat klasik tarzda mobilyalar seçilmeli” dedi. Kişiye özel tercihlere göre klasik mobilyalar üretebildiklerini söyleyen genç işadamı, bu sene işlemeli, altın varaklı klasik mobilyaları gençlerin daha çok tercih ettiğini de sözlerine ekledi.

Erat, ferah ve aydınlık bir ev için tavsiyelerini şöyle sıraladı:

• Duvarlarınızda yumuşak , pastel renkler kullanın.
• Günışığını olabildiğince kullanın. Mobilyalarınızı yerleştirirken buna dikkat edin.
• Dikey çizgiler sizi uzun göstereceği gibi evinizin de tavanını yüksek gösterecektir. Perdelerinizde ve mobilya detaylarınızda dikey çizigili parlak renkli detaylar seçebilirsiniz.
• Minimal döşenmiş, düzenli evler her zaman ruhunuzu aydınlatır.
• Gereksiz aksesuarlarınızı kaldırın.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<