banner359

‘İş Sağlığı Ve Güvenliği Konferansı’ Sona Erdi

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB) ile Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği ‘Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı’ sona erdi. 3 gün süren konferansta ilgili bakanlık ve belediyelerin...

12 Şubat 2016 Cuma 16:31
‘İş Sağlığı Ve Güvenliği Konferansı’ Sona Erdi
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB) ile Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği ‘Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı’ sona erdi. 3 gün süren konferansta ilgili bakanlık ve belediyelerin bürokratlarıyla akademisyenler, ‘iş güvenliği’ konusundaki bilgi ve birikimlerini SKB’ye üye belediyelerin temsilcileriyle paylaştı.
Almira Otel’de organize edilen konferans, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Mustafa Tekin Akış’ın kapanış konuşmasıyla sona erdi. Katılımlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına SKB’ye üye belediyelere teşekkür eden Akış, iş sağlığı ve güvenliğiyle alakalı çalışmaların artarak devam edeceğini, bu konuda Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak çok önemli sorumluluklarının bulunduğunu söyledi.
3 oturumda 3 gün olarak planlanan konferansın birinci oturumunda ‘Güvenlik Kültürü’, ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı’nın Getirdikleri’ ve ‘Yerel Yönetimlerde İSG Sistemi ve Temel İlkeleri’ masaya yatırıldı. 2. oturumda ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri’ ve ‘Yerel Yönetimlerde Denetim Mekanizmasının İşleyişi’, 3. oturumda da ‘Yuvarlak Masa Toplantısı Sonuç Bildirgesi Sunumu’ ve ‘Yerel Yönetim Kadrolarının Sistemdeki Yeri, Yükümlülükleri’ konuları tartışıldı. Konferansta, akademisyenler ve ilgili bakanlık ile belediye bürokratları konu başlıkları çerçevesinde tecrübelerini paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<