İtso’dan Kadın Girişimciler İçin Alışveriş Şenliği

26 Mayıs 2016 Perşembe 18:00
İtso’dan Kadın Girişimciler İçin Alışveriş Şenliği
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), ilçedeki kadınları girişimcileri cesaretlendirmek için şenlik düzenliyor.
İTSO Kadın Girişimciler Kurulu’nun organizasyonuyla Hikmet Şahin Kültür Parkı’nda sadece ilçedeki kadın girişimcilerin stant açabileceği bir alışveriş şenliği düzenlenecek. İTSO Meclis Üyesi ve KGK Başkanı Müfide Karaduman ve kurul üyelerinin katıldığı toplantıda, 3 Haziran Cuma günü İnegöl Kultürpark’ta alışveriş şenliği düzenlenmesini kararlaştırıldı. Şenliğe ilçedeki bütün kadın girişimcilerin katılabileceği ve ürün ve hizmetlerini sergileyebilecekleri belirtildi. Elde edilecek gelirin ise bir hayır kurumuna bağışlanması kararlaştırıldı.
Müfide Karaduman, Türkiye’de kadın girişimcilerin sayısının son yıllarda giderek arttığını söyledi. İTSO olarak, İnegöl ekonomisinin büyümesi için eğitim programlarının düzenlenmesinden dünyadaki gelişmelerin yakından takibine kadar birçok alanda çalışmalar yaptıklarını belirten Karaduman, ülkede kadın girişimcilerin sayısının artırılmasının hedeflerinden biri olduğunu ifade etti.
Şenlikte sadece kadın girişimcilerin stant açabileceğine dikkat çeken Müfide Karaduman, maksatlarının kadınları iş dünyasına adım atmaya özendirmek ve cesaretlendirmek olduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<