Kardelen 17. şubesini Nilüfer’de açtı

Yurtiçi ve yurtdışı şubeleriyle sofralara Bursa’nın eşsiz yerel lezzetlerinden biri olan kestane şekerini sunan İlka Şekerleme, içpazarda büyümeye yönelik hedefine doğru bir adım daha attı. Kardelen Kestane Şekeri’nin, şehrin batı...

15 Şubat 2017 Çarşamba 13:36
Kardelen 17. şubesini Nilüfer’de açtı

Yurtiçi ve yurtdışı şubeleriyle sofralara Bursa’nın eşsiz yerel lezzetlerinden biri olan kestane şekerini sunan İlka Şekerleme, içpazarda büyümeye yönelik hedefine doğru bir adım daha attı. Kardelen Kestane Şekeri’nin, şehrin batı kesimine hitap edecek Ertuğrul Şubesi hizmete açıldı.

Türkiye pazarında Kardelen ve Yaylacık markaları ile kestane şekeri üretimi yapan İlka Şekerleme, 2017 yılında açmayı düşündüğü 5 şubeden ilkini, Nilüfer’de hizmete soktu. İzmir Yolu Nilüfer Ticaret Merkezi (NİLTİM) karşısında hizmet açılan Kardelen Kestane Şekeri mağazası, İlka Şekerleme’nin Bursa’daki 17. şubesi oldu.

banner380

Kardelen Kestane Şekeri Mağazalar Müdürü Setter Topuz, açılışta yaptığı konuşmada, kestane şekerine ulaşılabilirliği kolaylaştırmak amacıyla yeni şube açarak pazar ağını daha da genişlettiklerini söyledi. Topuz, firma olarak bu yıl Bursa’da 5 yeni şube açmayı planladıkların belirterek, ilk şubenin açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

İlka Şekerleme Eğitim ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Bekir Öztürk de, Bursa’nın batı bölgesine hitap edecek olan mağazanın, firmanın genişleme hedefine yönelik önemli bir adım olduğunu vurguladı. Öztürk, Kardelen Ertuğrul Şubesi’nin, Beşevler, Küçük Sanayi, Üçevler, Ertuğrul, Özlüce, Yüzüncüyıl, Altınşehir, 23 Nisan Mahalleleri ile NİLTİM, NOSAB, Bursa OSB ve Ata Bulvarı gibi çok geniş alandaki tüketicilere hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<