banner359

Kardelen Kestane Şekeri’nden Öğretmenlere 24 Kasım Sürprizi

Kardelen, Cardelion Ve Yaylacık Markalarıyla Bursa’daki Tesislerinde Kestane Şekeri Üreten İlka Şekerleme, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Hediyelerle Kutladı.

24 Kasım 2015 Salı 15:20
Kardelen Kestane Şekeri’nden Öğretmenlere 24 Kasım Sürprizi
Kardelen, Cardelion ve Yaylacık markalarıyla Bursa’daki tesislerinde kestane şekeri üreten İlka Şekerleme, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü hediyelerle kutladı.
Firmada 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, Yaylacık İlk ve Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenleri tesislerinde ağırlayan Genel Müdür Mümin Akgün, konuk öğretmenlere gül ve kestane şekeri hediye etti. Firmanın sosyal tesislerinde topluca yenilen öğle yemeğinin ardından eğlence tertiplendi.
Eğitimli nesillerin yetiştirilmesinde en önemli yükün öğretmenlerin omuzlarında olduğunu söyleyen Mümin Akgün, “24 Kasımı, eğitim gibi oldukça kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimizi bir kez daha hatırladığımız, onlara olan sevgi ve saygımızı gösterdiğimiz, önemli bir gün olarak görüyoruz. İlka Şekerleme olarak, bu anlamlı günde tesislerimizin yakınında yer alan Yaylacık İlk ve Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenlerimize minnettarlığımızı göstermek maksadıyla böyle bir program düzenledik. Öğretmenlerimiz için ne yapsak yeterli olmaz. Biz bu program ile toplumda farkındalık oluşturmak istedik” dedi.
Yaylacık İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ali Osman Bayramoğlu da İlka Şekerleme’ye teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<