banner359

Merkez Döviz Satım Miktarını Yarıya Indirdi

Merkez Bankası, döviz satım ihalelerinde asgari 40 milyonluk tutarı 20 milyon dolara indirdi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), döviz kurlarındaki hızlı tırmanışı dengelemek için 1 Aralık tarihinden itibaren döviz satım ihalelerinde...

28 Kasım 2014 Cuma 17:24
Merkez Döviz Satım Miktarını Yarıya Indirdi
Merkez Bankası, döviz satım ihalelerinde asgari 40 milyonluk tutarı 20 milyon dolara indirdi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), döviz kurlarındaki hızlı tırmanışı dengelemek için 1 Aralık tarihinden itibaren döviz satım ihalelerinde asgari 40 milyonluk tutarı 20 milyon dolara indirdi. Merkez Bankası’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ödemeler dengesinde beklenen olumlu gelişmeler dikkate alınarak döviz satım ihale tutarı 1 Aralık 2014 tarihinden itibaren en az 40 milyon ABD doları’ndan en az 20 milyon ABD doları’na indirilmiştir”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<