banner359

Mesyeb’e Akademik Destek

Btso Mesyeb, Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İle İş Birliği Yapacak

27 Temmuz 2015 Pazartesi 12:38
Mesyeb’e Akademik Destek
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB), Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile iş birliği yapmaya hazırlanıyor.
BTSO çatısı altında personel belgelendirme ve gözetim alanlarında hizmet vermek üzere kurulan MESYEB, vasıflı iş gücünü ve iş güvenliğini uluslararası standartlara taşımak maksadıyla çalışmalarını sürdürüyor. Ülke ekonomisinin lokomotif şehri Bursa’da 2014 yılında hayata geçen BTSO MESYEB, farklı kurumlarla iş birliklerine de devam ediyor. MESYEB Genel Müdürü Ramazan Karakök ve kurum eğitmenleri, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne tayin olan Prof. Dr. Mehmet Karahan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette, iki kurum arasındaki kurulacak iş birlikleri masaya yatırıldı.
Tehlikeli sınıfa giren işlerde mesleki yeterlilik belgesi artık kanuni mecburiyet olduğunu belirten MESYEB Genel Müdürü Ramazan Karakök, kurumlar arasındaki iş birliğine büyük önem verdiklerini söyledi. Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun akademik kadrosundan destek almayı arzuladıklarını ifade eden Karakök, “TÜRKAK ve MYK tarafından akredite edilen MESYEB, sadece Bursa’da değil, Marmara Bölgesi’ne de hizmet vererek mesleki yeterlilikleri tarafsız bir şekilde değerlendirmeye devam ediyor. Kurum olarak Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun tecrübesinden faydalanmak istiyoruz. Bu işbirliğinin iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarına katkı sunacağına inanıyorum” dedi.
Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Karahan ise, MESYEB ile iş birliği yapmanın kendileri için önemli olduğuna işaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<