Müsiad Davutoğlu’ndan Memnun

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, Ahmet Davutoğlu isminden memnunMüstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Başbakan Erdoğan’ın 12. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü’ne çıkacak olmasının...

22 Ağustos 2014 Cuma 09:31
Müsiad Davutoğlu’ndan Memnun
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, Ahmet Davutoğlu isminden memnun
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Başbakan Erdoğan’ın 12. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü’ne çıkacak olmasının ardından, boşalan AK Parti Genel Başkanlığı’na aday gösterilen Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu tebrik etti. Olpak, Davutoğlu’nun 27 Ağustos’ta Ak Parti Kongresi’nde Genel Başbakan seçilmesi halinde Başbakan olacağını ve bundan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.
Olpak, konuya ilişkin yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, farklı alanlardaki derin müktesebatıyla ülkemizin son on yılında önemli izler bırakmış bir simadır. Mevlana diyarı Konya’da doğan, bu iklim içerisinde yetişmiş, üniversite hocalığı, yazarlık ve diplomatlığından edindiği entelektüel birikimi siyaset sahnesine taşıyarak önemli hizmetlerde bulunmuştur. Uzun yıllardır başarıyla yürüttüğü Dışişleri Bakanlığı ile TBMM’de nitelikli ve seviyeli siyasetin en güzel örneklerinden birini veren Sayın Davutoğlu, inanıyorum ki haftaya gerçekleşecek AK Parti Kongresi’nde Genel Başkan olarak seçilmesi halinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın görevlendirmesiyle Başbakan olarak da üstün bir performans gösterecektir.
İş dünyasının beklentisi bakımından; huzur, güven ve istikrarın devamını pekiştirmek üzere, kendisinin yeni görevinden önce başlayan siyasi, ekonomik ve kültürel açılımları devam ettirecek kararlılıkta olacağını düşünüyor ve kendisine başarılar diliyoruz. Sayın Davutoğlu, kuruluşumuzdan itibaren kurumumuzla yakın işbirliği içinde olan ve MÜSİAD’a destek olan çok değerli bir insandır. MÜSİAD olarak, milletimize hizmet yolunda, bugüne kadar yetkililerimize verdiğimiz desteği, bugünden sonra da kendisine ve çalışma arkadaşlarına vereceğiz. Milletimize ve tüm mazlum milletlere hayırlı olsun".
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<