banner359

Mustafakemalpaşa’ya ET Entegre Tesisi

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Ticaret Borsası ödülleri sahiplerini buldu.BTSO heyeti, Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası tarafından 2015 yılında yüksek seviyede tescil yaptıran üyelerin ödüllendirildiği törene iştirak etti. Programa...

08 Şubat 2016 Pazartesi 17:03
Mustafakemalpaşa’ya ET Entegre Tesisi
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Ticaret Borsası ödülleri sahiplerini buldu.
BTSO heyeti, Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası tarafından 2015 yılında yüksek seviyede tescil yaptıran üyelerin ödüllendirildiği törene iştirak etti. Programa Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Aydın’ın yanı sıra ilçe oda ve borsa başkanları ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Ödül töreninde konuşan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye’nin üretim merkezlerinden olan Bursa’nın kalkınma hedeflerine ulaşmasında ilçelerin performansı ve gücünün büyük rolü olduğunu söyledi. Başkan Burkay, Bursa’daki tüm oda ve borsalarla birlikte BTSO liderliğinde şimdiye kadar 11 kez gerçekleştirilen ortak akıl toplantılarının şehrin ekonomi alanındaki politikalarının bir bütün olarak ele alınmasını sağladığını belirtti.
BTSO’DAN ET ENTEGRE TESİSİNE DESTEK
Burkay, hayvancılık üretiminde önemli bir üretim merkezi olmayı hedefleyen Mustafakemalpaşa ilçesinde et entegre tesisinin kurulması için BTSO olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “İnşallah ilçemize ve Bursa’mıza kazandıracağimız yeni tesisler, üreticilerimiz için faydalı bir yatırım olacaktır. Potansiyeli ve sahip olduğu değerleriyle ilçemiz, ülkemize yeni markalar kazandırmaya bundan sonra da devam edecektir” şeklinde konuştu.
Başkan Burkay konuşmasının sonunda, ilçeye, kente ve ülkeye yeni kaynakların kazandırılmasında büyük emeği olan işadamlarını tebrik etti.
Mustafakemalpaşa Borsa Başkanı Ali Murat Düvenci, tarım ve hayvancılık alanlarının Mustafaemalpaşa bölgesi için vazgeçilmez unsurları olduğunu ifade ederek, “Borsa olarak ilçemizin kalkınması, Bursa’ya ve ülkemize daha fazla değer üretmesi için çalışacağız” dedi.
Mustafakemalaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçenin mevcut durumunu daha iyi noktalara taşıma gayreti içinde olduklarını ifade etti. “Et, süt, sebze konusundaki kalitemiz ortada. Bunu geliştirecek olan da üreticilerimizdir. Bu tesisin bölgedeki hayvancılığı ciddi anlamda etkileyeceğine inanıyorum. Bu ülkenin emanet edilen değerlerini ileriye götürmek istiyoruz. Yapmak zorunda olduğumuz çok büyük işlerimiz var” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<