Müzeyyen Senar’ın Köyüne “Natural Park”

Bursa’nın Keles ilçesine yayla turizmi tesisi yapılıyor. Bungalov tarzı evlerde kalanlar, organik ürünler yetiştirip, okçuluk, balıkçılık, at biniciliği ve safari gibi faaliyetler yapabilecek.Muharrem Şah yaylasına yapılacak "Gököz Natural...

28 Ağustos 2015 Cuma 12:41
Müzeyyen Senar’ın Köyüne “Natural Park”
Bursa’nın Keles ilçesine yayla turizmi tesisi yapılıyor. Bungalov tarzı evlerde kalanlar, organik ürünler yetiştirip, okçuluk, balıkçılık, at biniciliği ve safari gibi faaliyetler yapabilecek.
Muharrem Şah yaylasına yapılacak "Gököz Natural Park " projesinin temelleri atıldı. Müzeyyen Senar’ın doğduğu yer olan Gököz, tabii güzelliği ile görenleri büyülüyor. Özel bir müteşebbis tarafından yapılacak projenin temel atma törenine Keles Kaymakamı Mustafa Türkcan, Belediye Başkanı Mehmet Teke ve köy halkı katıldı. Tesisin sahibi Arif Doğru, "Proje tamamlandığında bungalov evlerde günlük, haftalık ve sezonluk konaklama imkanı sağlanacak. Misafirlerimize çadır ve karavan kamping, günü birlik piknik yapma imkanı sunacağız. 365 gün alternatif turizm faaliyetleri yapacağız. Ayrıca ATV safari, at biniciliği, dağ bisikleti, paintball, kıyıdan ve sandalla olta balıkçılığı, okçuluk, doğa yürüyüşleri, futbol, voleybol ve basketbol faaliyetleri yapılacak. Hobi bahçelerinde yöreye uygun organik ürünler yetiştirilecek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<