Ordu’da havaalanı bereketi

Deniz üzerine inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılmasıyla birlikte Ordu’da arsa ve konut fiyatları adeta uçuşa geçti. Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, havalimanının hizmete girmesiyle birlikte Gülyalı ilçesindeki arsa ve...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 14:24
Ordu’da havaalanı bereketi
Deniz üzerine inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılmasıyla birlikte Ordu’da arsa ve konut fiyatları adeta uçuşa geçti.
Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, havalimanının hizmete girmesiyle birlikte Gülyalı ilçesindeki arsa ve konut fiyatlarında 2 katına varan artışlar olduğunu belirterek, "Havaalanı, bölgede inşaat yatırımlarının hız kazanmasına neden oldu. Öncelikli olarak Gülyalı ilçesinde görülen hareketlilik havalimanının batısında yer alan Cumhuriyet mevkisi ve doğusunda yer alan Piraziz mevkisinde de hız kazandı. Havalimanı inşaatından önce ulaşılabilirliğinden dolayı Trabzon’u tercih eden Arap turist ve yatırımcılar bölgeye yöneldi" dedi.
Başkan Şen, "Gülyalı ilçesinde havalimanı inşaatına başlanmadan önce ortalama 75 bin liraya satılan daireler 150 bin TL’ye yükseldi. Metrekare fiyatı 100 TL olan arsaların birim satış fiyatları yaklaşık 200-300 TL’ye çıktı. Havalimanı yolu aksında ise metrekare fiyatı 500 TL’ye kadar yükseldi" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<