Robotlar endüstriyel yatırımlara yön veriyor

14. Uluslararası Elektrik, Elektronik ve Makine Otomasyonu Fuarı’na robotlar damga vurdu. Fuarda imalat sanayiinin robotlu otomasyon sistemlerine geçişiyle alakalı yenilikler tanıtıldı.Endüstriyel firmalar ile robotik çözüm sunan firmaları...

05 Aralık 2016 Pazartesi 11:05
Robotlar endüstriyel yatırımlara yön veriyor
14. Uluslararası Elektrik, Elektronik ve Makine Otomasyonu Fuarı’na robotlar damga vurdu. Fuarda imalat sanayiinin robotlu otomasyon sistemlerine geçişiyle alakalı yenilikler tanıtıldı.
Endüstriyel firmalar ile robotik çözüm sunan firmaları bir araya getirmek maksadıyla düzenlenen Otomasyon Fuarı’nda Gd Roboticks, robot teknolojisinin geldiği son model ürünlerini ve sistem çözümlerini ziyaretçileri ile paylaştı. Robotlara her sektörden ilgi var Her sektörden imalatçıların ziyaret ettiği fuar standında Robotlar başta olmak üzere Endüstri 4.0 geçiş süreci ile ilgilide firmalara bilgilendirme yapıldı. Lojistik ve İnşaat malzemeleri sektöründe üretim yapan firmaların robotlu üretime olan ilgilerinin artması dikkat çekti. Fuar, üretiminde robot kullanmak isteyen potansiyel yatırımcıların karar verme süreçlerine de olumlu etkiler yaptı.
Otomasyon fuarının imalatçılar için çok önemli olduğuna vurgu yapan Gd Robotics Ortaklarından Özgür Uğurbaş, “Türkiye imalat sanayi rekabet avantajı sağlayabilmek amacıyla üretim hatlarını gelişen teknolojiyle entegre ediyor. Gelişen teknolojide de üretimin daha hızlı, sağlıklı ve verimli yapılabilmesi robot yatırımlarıyla gerçekleştiriliyor. Robotla üretimde gelinen son noktayı gösterebilmek ve imalat sanayinin potansiyel yatırımcılarına robot sistemlerini tanıtmak amacıyla katıldığımız fuarımız çok verimli geçti. Firmalarımızın ilgisi bizi memnun etti. İmalat sanayinde robotla üretim isteğinin ne kadar yüksek olduğunu gördük. Aynı zamanda firmalarımızda süreçlerini daha hızlı ve daha kaliteli hale getirmenin yollarını görebildiler” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<