banner359

Sadağı Kanyonu Turistleri Bekliyor

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde bulunan Sadağı Kanyonu turizme açılıyor.Kanyonda incelemelerde bulunan Orhaneli Başkanı İrfan Tatlıoğlu, hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirterek, “Kanyonun turizme kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz....

03 Mayıs 2016 Salı 13:51
Sadağı Kanyonu Turistleri Bekliyor
Bursa’nın Orhaneli ilçesinde bulunan Sadağı Kanyonu turizme açılıyor.
Kanyonda incelemelerde bulunan Orhaneli Başkanı İrfan Tatlıoğlu, hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirterek, “Kanyonun turizme kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sadağı Kanyonu’nu daha güzel bir hale getireceğiz. Yerli ve yabancı bütün doğaseverleri kanyona bekliyorum. Sadağı dünyanın sekizinci harikası. Buraya gelen vatandaşlarımız ve turistler, burada yöreye ait ne varsa bulabilecek. Burası organik ürünlerin adresi olacak. Bu sayade köylerimizdeki vatandaşlarımıza katkı sağlamış olacağız. Büyük şehirlerin gürültü ve stresinden bunalan insanlar kanyona gelerek, kuş cıvıltıları ve su sesiyle rahatlayacak, yeşilin doyumsuz renkleriyle huzur bulacaklar” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<