Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı’ndan ’’söğüt’’ Yorumu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 733. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri programında Başbakan Davutoğlu’nun ifade ettiği, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümünde...

14 Eylül 2014 Pazar 19:01
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı’ndan ’’söğüt’’ Yorumu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 733. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri programında Başbakan Davutoğlu’nun ifade ettiği, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümünde Söğüt’te buluşacağız ve bir cihan devletinin doğuşuna hep beraber şahitlik edeceğiz” sözünün 2023 yılı için verilmiş büyük bir hedef olduğunu söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı 733. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri programı kapsamındaki etkinlikleri değerlendiren Çalık, “Cihan devletinin temelinin atıldığı kutlu topraklarda yeniden cihan devleti kurma yolunda Yeni Türkiye için aynı heyecanı ve coşkuyu yaşadık. Söğüt’te yeni bir cihan devleti için hem milletimize ve hem de Türkiye’yi umut bağlayan milletler için Sayın Başbakanımız Davutoğlu, ‘Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılında yeni bir cihan devletinin doğuşuna tüm dünyanın şahit olacağını’ ifade etmiştir. Bu söz 2023 yılı için büyük bir hedeftir ve bu hedefe ulaşmak için hükümetimiz ve partimiz büyük projelere imza atmaya devam edecektir. Cihan devleti kuranların torunları olarak, bu sözü gerçekleştirerek Yeni Türkiye yolunda, 2023 yılında bu coşkuyu hep birlikte yaşayacağız. Hiçbir engel ve provokasyonlar bizi cihan devleti kurma yolunda döndüremeyecektir ” dedi.

“DERS NOTU ALARAK OKUSUNLAR”
Çalık, yaşanan bazı olumsuz tablolar nedeniyle de, “Birlik, beraberlik ve dirliğin sembolü olan Söğüt’te olumsuz harekette ve provokasyon içinde bulunanlar, ne yazık ki o saygısızlığı Söğüt’ün manevi yapısına yapmıştır, Ertuğrul Gazi’nin kemiklerini sızlatmıştır. Üzerinde Türk bayrağı olan kürsüye devirenlerin ve o provokasyona destek verenlerin milliyetçiliğinden şüphe duyulur. Sayın Başbakanımızın Söğüt konuşmasını kendisini milliyetçi sanan o provokasyoncular ders notu olarak alıp okusunlar” ifadelerini kaydetti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<