Süt Ve Besi Hayvancılığı Çalıştayı Başladı

Karacabey İlçesinde Süt Ve Besi Hayvancılığı Çaliştayi Başladı.

26 Mayıs 2016 Perşembe 11:56
Süt Ve Besi Hayvancılığı Çalıştayı Başladı
Bursa’nın Karacabey ilçesinde Süt ve Besi Hayvancılığı Çalıştayı başladı.
Üniversiteler bünyesindeki meslek yüksek okullarında faaliyet gösteren süt ve besi hayvancılığı programları öğrencilerinin temsilcileri öğrenci çalıştayı yapmak üzere Karacabey’de bir araya geldi. İki gün sürecet çalıştayın ilk gününde, yüksek öğretimde yaşanan sıkıntılar ve çözüm yolları, üniversitelerdeki süt ve besi hayvancılığı programlarının hedeflerinin neler olması gerektiği tartışıldı. Bölüm öğrencilerine yönelik kısa orta ve uzun vadeli stratejiler ele alınırken, meslek yüksek okulları program başkanlıklarının ve mezunlarının ortak çalışma stratejisi de tartışıldı.
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksek Okulu Süt ve Besi Hayvancılığı Programı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Songül Şentürklü, "Hayvancılık sektörünün gelişmesi için kurulan süt ve besi hayvanı yetiştiriciliği programlarının tanıtımı, etki alanının arttırılması, bölümün yaygınlaştırılması açısından bu çalıştay önemli" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<