TOSYÖV’de yeni dönem

Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği Başkanı İsmail Hakkı Kavurmacı, 2 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini İsmail Korkmaz’a devretti.TOSYÖV Bursa Destekleme Derneğinin 20. genel...

09 Şubat 2017 Perşembe 16:40
TOSYÖV’de yeni dönem

Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği Başkanı İsmail Hakkı Kavurmacı, 2 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini İsmail Korkmaz’a devretti.

banner380

TOSYÖV Bursa Destekleme Derneğinin 20. genel kurulunda tek listeyle gidilen seçimde üyelerin tam desteğini alan İsmail Korkmaz, Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği başkanlığına seçildi. TOSYÖV’ün çeyrek yüzyılı geride bırakan bir yapı olarak çok kurumsal olduğunu ifade eden Korkmaz, “O sebeple TOSYÖV’de faaliyet yürütmek, geçmiş dönemlerin tecrübesiyle geleceğe proje taşımak çok zor değil. Ancak tabiİ ki her yeni dönem TOSYÖV ile yeni bir başlangıç aynı zamanda. Bu dönemde temsilde kadın arkadaşlarımızı artırarak yüzde 50 temsiliyet sağladık. Bu dönemde şirketlerimizin ikinci kuşak yöneticilerinden yeni ve genç TOSYÖV inşa etmek istiyoruz. Farkındalıklarımızı arttırıp şehre BTSO ve Uludağ Üniversitesi ile kendi katma değerini yükseltecek, vitrin ve lider projelere imza atmak istiyoruz. KOBİ’lerimizi büyültmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Birçok sanayicinin önceki yıllardan sözleşmeleri olduğunu ifade eden Korkmaz, “Çoğu yurt dışına çalışıyor. Bilhassa otomotiv yan sanayide çok güçlü firmalarımız var. Dövizin üretim üzerinde oluşturduğu baskının açmazını biz de yaşıyoruz artık. Yatırımı biraz erteledik. Dövizin durumuna göre arkadaşlarımız yatırımlarıyla ilgili kararlarını netleştirecek. Şu anda KOBİ’lerin daha çok finansmana ulaşmalarında sıkıntıları var. Bizim için ucuz maliyetli kredi ve bu anlamda kamunun bize vereceği mühim. Ancak bu şekilde yatırımlarımızı sürdürüp, geleceğe daha güvenli yürüyebiliriz. İstikrarlı malî politikalar bizim için vazgeçilmez” dedi.

2 dönemdir kendisine destek veren ve iş birliğinde bulunan kurumlara teşekkür eden İsmail Hakkı Kavurmacı, yeni yönetimin başarılı olması için desteklerini esirgemeyeceğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<