banner359

Turizm için pedal çevirdiler

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Barakfakih’te turizmin gelişmesi maksadıyla bisiklet turu düzenledi.Büyükşehir Belediyesi, Kestel’in Barakfakih kırsal mahallesinin turizmde gelişmesi için yeni bir çalışmaya başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi...

25 Ekim 2016 Salı 11:36
Turizm için pedal çevirdiler
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Barakfakih’te turizmin gelişmesi maksadıyla bisiklet turu düzenledi.
Büyükşehir Belediyesi, Kestel’in Barakfakih kırsal mahallesinin turizmde gelişmesi için yeni bir çalışmaya başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Barakfakih Mahalle Konağı, Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Gençlik Merkezi’ olarak faaliyetlerine başlıyor. İlk faaliyet Yeşil Pedal Bisiklet Derneği’nin desteğiyle yapıldı. Bursa’dan hareket eden 100 bisikletçi, Barakfakih’e kadar turizm için pedal çevirdi. Barakfakih Mahalle Konağı’na ulaşan sporcular, burada yapılan kahvaltının ardından Barakfakih’in tabiî güzelliklerini keşfetmek üzere yola koyuldu. Turun sonunda yeniden Barakfakih’e ulaşan bisikletçiler keyifli bir yolculukla Bursa’ya döndü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<