banner359

Yankı Yemek Müşteriyle Sürekli İrtibat Halinde

Firmanın Satış Ve Müşteri İlişkileri Yöneticisi Pınar Durmaz, Binlerce Kişiye Yemek Üretmenin Çok Büyük Dikkat İstediğini Ve Satış Sonrasındaki Sıkıntıların Hızla Çözülmesi Gerektiğini Belirterek, “tecrübeli Ekibimizle Yemeklerimizi Tüketen Müşterilerimizin Değişen Taleplerini Çok Hızlı Karşılıyoruz. Bu Bizi Sektörde Bir Adım Öne Çikariyor” Dedi.

27 Temmuz 2015 Pazartesi 19:03
Yankı Yemek Müşteriyle Sürekli İrtibat Halinde
Yankı Yemek Sanayii A.Ş, müşterilerine anında çözüm üreten güçlü bir ekiple hizmet veriyor. Firmanın Satış ve Müşteri İlişkileri Yöneticisi Pınar Durmaz, binlerce kişiye yemek üretmenin çok büyük dikkat istediğini ve satış sonrasındaki sıkıntıların hızla çözülmesi gerektiğini belirterek, “Tecrübeli ekibimizle yemeklerimizi tüketen müşterilerimizin değişen taleplerini çok hızlı karşılıyoruz. Bu bizi sektörde bir adım öne çıkarıyor” dedi.
Pınar Durmaz, Yankı Yemek A.Ş’nin sektörde çeyrek asra yaklaşan tecrübeyle ve taşıdığı sorumluluğu bilerek hareket ettiğini söyledi. Durmaz, Çalı’daki modern tesislerinde titizlikle ürettikleri yemekleri, aynı titizlikle kentin dört bir yanına ulaştırdıklarını belirterek, “Binlerce kişiye aynı anda, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda yemek vermek için doğru üretim ve servis şartlarını sağlamak yani fabrikadan sofraya titiz bir çalışma yürütmek gerekiyor” diye konuştu.
Yemek sektöründe üretim ve dağıtımının her aşamasında dikkatli davranmanın yetmediğini de vurgulayan Pınar Durmaz, satış sonrasında da müşterilerin talepleriyle yakından ilgilenmek gerektiğini belirterek, “Kaliteli ve hijyenik yemek üretmek kadar, yemeklerin kalorisini doğru hesaplamak, göze hoş görünmesini ve lezzetli olmasını da sağlamak lazım” dedi.
Yemek zevkinin kişiden kişiye değiştiğini bazı müşterilerin sebze, bazılarının ise et yemeklerini sevdiğini vurgulayan Pınar Durmaz, hem herkesin seveceği hemde kalorisinin doğru hesaplandığı yemekler yapmak gerektiğini vurguladı.
Bunu sağlamak için müşterileriyle sürekli irtibat halinde olduklarını belirten Pınar Durmaz, sadece firma sahibi veya yöneticilerinin görüşleriyle yetinmediklerini söyledi. Durmaz, Yankı Yemek A.Ş Satış ve Müşteri İlişkileri ekibinin belirli periyotlarla firmalara giderek, yemeklerini tüketen çalışanlarla görüştüğünü belirtti. Firma çalışanları arasında anketler yaparak, memnuniyet ölçtüklerini de ifade eden Pınar Durmaz, “Yapılan anketleri hemen değerlendiriyoruz ve mümkün olan talepleri anında uygulamaya alıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<