banner359

Yenişehir Havaalanı Rekor Kırıyor

Bursa Yenişehir Uluslararası Havaalanı’ndan 6 ayda 122 binin üzerinde kişi yolculuk yaptı.Yeni eklenen seferlerle kurulduğu günden itibaren Altın çağını yaşayan Yenişehir Uluslararası Havaalanı’nda yolcu patlaması yaşanıyor. Konuyla...

02 Ekim 2015 Cuma 11:05
Yenişehir Havaalanı Rekor Kırıyor
Bursa Yenişehir Uluslararası Havaalanı’ndan 6 ayda 122 binin üzerinde kişi yolculuk yaptı.
Yeni eklenen seferlerle kurulduğu günden itibaren Altın çağını yaşayan Yenişehir Uluslararası Havaalanı’nda yolcu patlaması yaşanıyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "Ankara, Diyarbakır, Trabzon, Muş, Erzurum ve Kuveyt seferlerinin devreye girmesi ile havaalanında doluluk oranları yüzde yüzlere ulaştı" dedi.
Başkan Çelik, "2015 yılının Ocak ayının başından Ağustos ayının sonuna kadar Yenişehir Havaalanından Ankara, Diyarbakır, Trabzon, Muş, Erzurum, hac, umre, özel ve charter yolculuk yapan kişi sayısı 122 bin 90 kişi oldu. Üstelik bir çok seferimizde Mart ayının sonlarında başlamıştır. Durum böyle iken 6 ay gibi bir zaman diliminde bu rakamlara ulaşmak bizleri oldukça sevindirdi" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<