banner359

Yenişehir’den Avrupa’ya kabak reçeli

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Avrupa ülkeleri için kabak reçeli imal edilecek.Yenişehir’in Yolören köyünde kabak yetiştiren Süleyman Orak, “Ürünlerimiz ihracatçı firma tarafından beğenilince bizden kabak reçeli yapmamızı istediler....

20 Ağustos 2016 Cumartesi 17:25
Yenişehir’den Avrupa’ya kabak reçeli
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Avrupa ülkeleri için kabak reçeli imal edilecek.
Yenişehir’in Yolören köyünde kabak yetiştiren Süleyman Orak, “Ürünlerimiz ihracatçı firma tarafından beğenilince bizden kabak reçeli yapmamızı istediler. Bir iki denemeden sonra bu konuda başarılı olduk. Firmadan sipariş aldık. İnşallah nasipse ihracata başlayacağız. Bunun dışında yetiştirdiğimiz kabaklar ihraç ediliyor. Taahhütte bulunduk. Danimarka, İsviçre, Hollanda, Rusya gibi ülkelere kabağımızı ihraç ediyoruz. Yakında kabak reçeli de ihraç edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<