banner359

Yılda 1.2 Milyon Litre İçecek Üreten Fabrikaya Avrupa’dan Ödül

Coca Cola’nın Bursa’da 14 üretim hattı ile yılda 1.2 milyon litre içecek üreten fabrikası, ’başarı ödülü’nün sahibi oldu.Anadolu Grubu’nun ana hissedarı olduğu Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya ve Pakistan’da 10 ülkede 25 fabrika...

27 Kasım 2015 Cuma 13:45
Yılda 1.2 Milyon Litre İçecek Üreten Fabrikaya Avrupa’dan Ödül
Coca Cola’nın Bursa’da 14 üretim hattı ile yılda 1.2 milyon litre içecek üreten fabrikası, ’başarı ödülü’nün sahibi oldu.
Anadolu Grubu’nun ana hissedarı olduğu Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya ve Pakistan’da 10 ülkede 25 fabrika ve 10 bini aşkın çalışanıyla faaliyet gösteren Coca-Cola İçecek (CCİ), Bursa fabrikası ile EFQM ödüllerinde “kurumsal yetkinliklerin geliştirilmesi” alanında ’başarı ödülü’nün sahibi oldu. CCİ’nin en büyük operasyonlarından biri olan Bursa fabrikası, 14 üretim hattı ile CCİ’nin portföyündeki tüm içecek kategorilerini üretirken, yılda 1,2 milyon litre üretim kapasitesine sahip.
Fabrikada basın mensuplarını ağırlayan Coca-Cola İçecek Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörü Aykan Gülten, yıllardır yürüttükleri operasyonel mükemmellik ve sürekli iyileştirme çalışmalarının karşılığını aldıkları ödüllerle tescillediklerini ifade etti. Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı’nın mükemmellik yolunda en iyi performansı gösteren Avrupa’nın öncü kuruluşlarını ödüllendirdiğine vurgu yapan Gülten, “CCİ Bursa fabrikası olarak kalite ve sürdürülebilirlik alanında yürüttüğümüz çalışmalarla geçen yıl da Türkiye mükemmellik ödülüne layık görülmüştük. Aldığımız ödüller tesadüf değil. Bu başarı, işimizin her aşamasında verimlilik, yenilikçilik ve sürekli gelişime odaklanmamızın ve tüm bu faaliyetlerimizi şeffaflıkla sürdürmemizin neticesi” dedi.
Türkiye’deki ilk büyük ölçekli üretim tesisinin CCİ Bursa fabrikası olduğunu hatırlatan Gülten, “Fabrika, 1.2 milyon litre üretim hacmine sahip. 250’den fazla kişiye istihdam sağlayan, 100 milyon ünite kasa ile üretimde lider Bursa fabrikasından tüm Türkiye’ye dağıtım gerçekleştiriyor. Bursa fabrikasında geliştirilen iyi uygulamalar ve iş süreçleri CCİ’nin diğer operasyonları başta olmak üzere Coca-Cola sisteminin diğer uluslararası operasyonlarına da aktarılıyor. CCİ Türkiye, Pakistan, Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Türkmenistan, Ürdün, Irak, Suriye ve Tacikistan’da 10 bin çalışanı ile faaliyet gösteriyor. CCİ, 25 fabrikası ile 370 milyonu aşan tüketici kitlesine gazlı içeceklerin yanı sıra meyve suyu, su, enerji ve sporcu içecekleri, buzlu çay ve çaydan oluşan gazsız içecekler kategorisinde de zengin bir ürün portföyü sunmakta” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<