3 gün ulusal yas ilan edildi

10 Ekim 2015 Cumartesi 17:48 2015-10-10 18:54:51
3 gün ulusal yas ilan edildi
 Başbakan Ahmet Davutoğlu, 86 kişinini hayatını kaybettiği 186 kişinin yaralandığı Ankara'daki patlamanın ardından 3 gün ulusal yas ilan edildiğini açıkladı.
Ankara’da bazı STK’lar tarafından düzenlenen emek, barış ve demokrasi mitingi öncesinde toplanma alanı olan Ankara Garı önünde yaşanan patlamaya ilişkin Başbakanlık Çankaya Köşkü’nde açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, 3 gün ulusal yas ilan edildiğini açıkladı.
Saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine taziyelerini sunan Davutoğlu, “Bu çerçevede bugün aldığımız karar ile Sayın cumhurbaşkanımızla istişare ederek, terör saldırılarında hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz, korucularımız için 3 günlük yas ilan etme kararı aldık. Bu karar ile terörü yapan kim olursa olsun, terör hangi kesimden gelmiş olursa olsun, kimi mağdur etmiş olursa olsun hepsine karşı 78 milyonun ortak hissiyatına tercüman olacağımıza inanıyorum. Bugünler zor süreçlerden geçilen günler, her zamankinden birliğe, beraberliğe ihtiyaç hissettiğimiz günler” diye konuştu.

Son Güncelleme: 10.10.2015 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<