Acısı Tazelendi

Karaman’daki maden faicasının ardından acısı tazelenen gözü yaşlı anne Havva Şeker, “Her maden kazası haberi aldığımda yüreğim parçalanıyor” dedi. Karaman’ın Ermenek ilçesinde özel bir maden ocağında geçtiğimiz gün meydana...

30 Ekim 2014 Perşembe 16:14
Acısı Tazelendi
Karaman’daki maden faicasının ardından acısı tazelenen gözü yaşlı anne Havva Şeker, “Her maden kazası haberi aldığımda yüreğim parçalanıyor” dedi.
Karaman’ın Ermenek ilçesinde özel bir maden ocağında geçtiğimiz gün meydana gelen su baskını sonucu mahsur kalan 18 kişiyi arama kurtarma çalışmaları sürüyor. 7 Ocak 2013 günü TTK Kozlu Müessesi’nde meydana gelen degaj gazı püskürmesi sonucu oğlunu kaybeden anne Havva Şeker, oğlunun mezarı başından ayrılmıyor.
Evinin üst tarafına defnettiği oğlunun mezarına sıklıkla giden gözü yaşlı anne, yaşanan her maden kazasında oğlunun öldüğü günü hatırlıyor. 7 Ocak 2013 günü meydana gelen maden faciasında oğlunun cenazesinin altı gün sonra bulunduğunu hatırlatan anne Havva Şeker, yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Oğlumu 7 Ocak 2013 günü yaşanan maden faciasında kaybettim. Türk Bayrağı’na sarılı tabutunu kucağıma verdiler. Bu yaşanan kazaları gördükçe, izledikçe yüreğim parçalanıyor. Her kaza haberi duyduğumda yüreğim kanıyor. Hemen oğlumun yanına gelerek dertleşmek istiyorum. Bu yaşanan kazada madencilerin çocukları var. Onlar babasız kaldı. Onlara her şey verebiliriz, destek oluruz ama babalarını geriye getiremeyiz. Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Bu kazalar son bulsun."
Gözü yaşlı anne, oğlunun mezarı başında dua ettikten sonra evinin yolunu tuttu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<