banner359

ALES’e başvuru süresinde flaş gelişme

ÖSYM, 2015-ALES İlkbahar Dönemi Sınavı’na başvuru işlemlerinin, yurt genelindeki elektrik kesintisinin başvuru merkezlerinde yoğunluk oluşturması nedeniyle 1 Nisan 2015 tarihinde sona ermesine karar verildiğini açıkladı.ÖSYM’den yapılan...

31 Mart 2015 Salı 19:03
ALES’e başvuru süresinde flaş gelişme
ÖSYM, 2015-ALES İlkbahar Dönemi Sınavı’na başvuru işlemlerinin, yurt genelindeki elektrik kesintisinin başvuru merkezlerinde yoğunluk oluşturması nedeniyle 1 Nisan 2015 tarihinde sona ermesine karar verildiğini açıkladı.
ÖSYM’den yapılan açıklamada, 31 Mart 2015 tarihinde sona ereceği duyurulan 2015-ALES İlkbahar Dönemi Sınavına başvuru işlemlerinin, bugün yurt genelindeki elektrik kesintisinin başvuru merkezlerinde yoğunluk oluşturması nedeniyle 1 Nisan 2015 tarihinde sona ermesine karar verildiği belirtilerek, "Sınava başvuru işlemleri başvuru merkezlerinde başvuru işlemi yapacak adaylar için 1 Nisan 2015 tarihinde mesai saati bitiminde, İnternet aracılığıyla bireysel başvuru yapacak adaylar için 1 Nisan 2015 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Sınav ücreti ödeme işlemleri ise 2 Nisan 2015 tarihinde, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için mesai saati bitiminde; ÖSYM’nin İnternet sayfasında yer alan ‘ÖDEMELER’ alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için saat 23.59’da sona erecektir" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<