banner359

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hakkında Suç Duyurusu

Tüketici ve İklimi Koruma Derneği, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri hakkında sağlığa aykırı içme suyu içirdikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda bulunmak üzere Ankara Adliyesi’ne gelen Tüketici...

02 Ekim 2014 Perşembe 13:37
Ankara Büyükşehir Belediyesi Hakkında Suç Duyurusu
Tüketici ve İklimi Koruma Derneği, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri hakkında sağlığa aykırı içme suyu içirdikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.
Suç duyurusunda bulunmak üzere Ankara Adliyesi’ne gelen Tüketici ve İklimi Koruma Derneği üyelerine CHP milletvekilleri Aylin Nazlıaka ve Mahmut Tanal da destek verdi. Nazlıaka, kamuoyundan Kızılırmak suyunun verildiğinin saklandığını iddia etti. Damacana şirketlerine yatırım yapıldığını öne süren Nazlıaka, "Şuan Ankara’da 10 damacana şirketinden 4’ünü satın almış, diğerleriyle de görüşme halinde. Biz bu süreci de takip edeceğiz" iddiasında bulundu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<