banner359

Atatürk Havalimanı’ndaki O Sistemde Arıza Var !

Emniyet Genel Müdürlüğü POLNET Bilgi Sistemi’nde meydana gelen arıza, Atatürk Havalimanı Pasaport Kontrol noktalarında gecikmelere neden oldu. Arıza nedeniyle işlemler manuel olarak yapılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü POLNET Bilgi Sistemi’nde...

22 Eylül 2014 Pazartesi 21:46
Atatürk Havalimanı’ndaki O Sistemde Arıza Var !
Emniyet Genel Müdürlüğü POLNET Bilgi Sistemi’nde meydana gelen arıza, Atatürk Havalimanı Pasaport Kontrol noktalarında gecikmelere neden oldu. Arıza nedeniyle işlemler manuel olarak yapılıyor.
Emniyet Genel Müdürlüğü POLNET Bilgi Sistemi’nde meydana gelen arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda yolcu giriş ve çıkışlarında gecikmeler yaşandı. Akşam 19.00 itibariyle başlayan arıza pasaport kontrol noktalarında uzun kuyrukların yaşanmasına neden oldu. Yaşanan arıza nedeniyle yolcuların giriş ve çıkış işlemleri manuel olarak yapılıyor. Pasoport kontrol noktasında bulunan polisler ise bütün pasaport bankolarını açarak yaşanan yoğunluğu azaltmaya çalışıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<