banner359

Ayıların saldırdığı köpek ameliyat edildi

Bursa’da yavru 3 ayının saldırması neticesinde ağır yaralanan 5 aylık köpek, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde ameliyat edildi.Uludağ’da Sarıalan bölgesinde yavru 3 ayının saldırdığı köpeğe...

16 Kasım 2016 Çarşamba 14:30
Ayıların saldırdığı köpek ameliyat edildi
Bursa’da yavru 3 ayının saldırması neticesinde ağır yaralanan 5 aylık köpek, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde ameliyat edildi.
Uludağ’da Sarıalan bölgesinde yavru 3 ayının saldırdığı köpeğe Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi sahip çıktı. Yiyecek bulmak için insanların olduğu bölgeye inen ayılar, yavru köpek ile karşılaşınca saldırdı. Ağır yaralanan köpek, bölgedeki güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine Sarıalan’a giden Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi ekipleri tarafından alınarak barınağa getirildi. Vücudunun çeşitli bölgelerinde pençe yaraları bulunan ve iç kanaması olan köpek hemen ameliyata alındı. Barınak yetkilileri, köpeğin ameliyatının başarılı geçtiğini ve sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<