banner359

Bahçeli: ’’Hiç kimse listeye giremedim diye...’’

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinden milletvekili adayı gösterilen ve gösterilmeyen partililerle ilgili, ‘’Hiç kimse listeye giremedim diye üzülmemeli, girdim diye de abartılı ve afaki sevinç gösterilerine tevessül etmemelidir’’ dedi.Milliyetçi...

09 Nisan 2015 Perşembe 21:51
Bahçeli: ’’Hiç kimse listeye giremedim diye...’’
MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinden milletvekili adayı gösterilen ve gösterilmeyen partililerle ilgili, ‘’Hiç kimse listeye giremedim diye üzülmemeli, girdim diye de abartılı ve afaki sevinç gösterilerine tevessül etmemelidir’’ dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli resmi Twitter hesabından 7 Haziran Genel Seçimleri’nde partisinden milletvekili adayı gösterilen ve aday listesine alınmayan partililer hakkında bir açıklamada bulundu.
Bahçeli, milletvekili aday listesi belirlenirken genç ve kadın adaylara önem verildiğini vurgulayarak, hem 7 Haziran sonrasının hem de geleceğin titizlikle planlamasının yapıldığını belirtti.

’’HİÇ KİMSE LİSTEYE GİREMEDİM DİYE ÜZÜLMEMELİ’’
MHP Lideri partisinden milletvekili adayı gösterilen ve aday listesine alınmayan partililere ise, ‘’Hiç kimse listeye giremedim diye üzülmemeli, girdim diye de abartılı ve afaki sevinç gösterilerine tevessül etmemelidir. Nefisler aşılmadan, egolar yenilmeden, benlik eritilmeden nimet bildiğimiz, bir ömür adadığımız vatana ve millete hizmet edilemeyecektir. “Ben” diyen, “Ben”i öne çıkaran, dünyevi çıkarlara aldanan, benden sonrası tufan anlayışında olan yanlıştadır, yanlış yoldadır. Dava insanı olmak yüksek haslet ve haysiyet gerektirir. Ufunetli vicdanlar, bayağı hırslar, bayat hevesler, dağınık arzular davayla bağdaşmaz’’ ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<