banner359

Bakan, bıçaklanan milletvekili adayını ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana’nın Aladağ ilçesinde bıçaklı saldırı nedeniyle yaralanan AK Parti Milletvekili Adayı Ramazan Demir’i hastanede ziyaret etti. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaretine gittiği...

27 Mayıs 2015 Çarşamba 23:24
Bakan, bıçaklanan milletvekili adayını ziyaret etti
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana’nın Aladağ ilçesinde bıçaklı saldırı nedeniyle yaralanan AK Parti Milletvekili Adayı Ramazan Demir’i hastanede ziyaret etti.
Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaretine gittiği Demir’e ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Çelik, "Biraz önce de CHP 1. sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen’i aradım. O da lanetlediğimiz bir silahlı saldırıya uğradı. Onun da durumu iyiymiş. İnşallah bir an evvel o da kendi çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek noktaya gelir. Ramazan Demir kardeşimiz de rahat, sohbet edebiliyor, hareket kabiliyetinde bir sıkıntı yok, ancak biraz daha istirahat etmesi gerekiyor. İnşallah içimize tam sinecek duruma geldiği zaman buradan taburcu edilecek” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<