banner359

Balmumu Erdoğan’a Yoğun Ilgi

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ankara’da düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri etkinliğinde belediye standında sergilediği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın balmumu heykelini Erdoğan’a hediye etmek istiyor. Samsun Tanıtım Günleri...

18 Eylül 2014 Perşembe 17:45
Balmumu Erdoğan’a Yoğun Ilgi
Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ankara’da düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri etkinliğinde belediye standında sergilediği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın balmumu heykelini Erdoğan’a hediye etmek istiyor.
Samsun Tanıtım Günleri etkinliğinde stant açan İlkadım Belediyesi, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin startını Samsun’un İlkadım ilçesinde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın balmumu heykelini sergiledi. Samsunlu bir sanatçı tarafından yapılan balmumu heykeli Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye etmek için randevu almak için girişimlerde bulunduklarını belirten Başkan Tok, “Ankara’da yaşayan Samsunlu hemşerilerimizin yoğun katılımı var. İlkadım, Samsun için önemli bir merkez. Mustafa Kemal Atatürk Milli Mücadele için ilk adımı İlkadım ilçesinden attı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında ilk adımı İlkadım’dan attı. Bizde Cumhurbaşkanımıza Samsunlu bir sanatçının yaptığı bu eseri sunmak üzere standımıza getirdik. Aslına uygun bir şekilde yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu balmumu heykeli vermek istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Cumhurbaşkanlığı için ilk adımı İlkadım ilçesinde attı. O yüzden Sayın Cumhurbaşkanımıza bu hediyeyi vermek istiyoruz” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<