banner359

Başbakanın Eşi Balıklıgöl’de

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Hz. İbrahim’in ateşe atıldığı yer olarak bilinen Balıklıgöl yerleşkesini gezerek, balıklara yem attı. Başbakan Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep...

26 Kasım 2014 Çarşamba 18:09
Başbakanın Eşi Balıklıgöl’de
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Hz. İbrahim’in ateşe atıldığı yer olarak bilinen Balıklıgöl yerleşkesini gezerek, balıklara yem attı.
Başbakan Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ile birlikte akşam saatlerinde Balıklıgöl yerleşkesini gezdi. Sare Davutoğlu, Hz. İbrahim’in ateşe atıldığı yer olarak bilinen yerleşkede yem satın alarak balıklara yem attı. Davutoğlu, yoğun güvenlik tedbirlerinin alındığı yerleşkede, Hz. İbrahim’in (A.S) doğduğuna inanılan mağarayı da gezdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<