Bilal Erdoğan’a yoğun ilgi

Yönetim Kurulu üyesi olduğu TÜRGEV’in Malatya’daki bazı toplantılarına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, kentte esnafları da ziyaret ederek sohbet eti. Beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık,...

26 Mayıs 2015 Salı 21:58
Bilal Erdoğan’a yoğun ilgi
Yönetim Kurulu üyesi olduğu TÜRGEV’in Malatya’daki bazı toplantılarına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, kentte esnafları da ziyaret ederek sohbet eti.
Beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte İnönü Caddesinde bulunan esnafları dolaşan Bilal Erdoğan’a ilgi oldukça fazlaydı. Vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan’a büyük ilgi gösteren Malatyalılar, son dönemlerin modası olan selfie fotoğrafı çektirmek için adeta yarışa girdiler. Esnafları tek tek dolaşan Bilal Erdoğan, girdiği bir pastanede ise dondurma tezgahının arkasına geçerek çevresindekilere dondurma ikram etti.
Esnaf ziyareti sırasında çiğköfte ustası olduğu öğrenilen bir vatandaş Erdoğan’ın yanına gelerek, “Sayın Cumhurbaşkanıma özellikle iletmenizi istiyorum. Rabbim benim ömrümden alsın onun ömrüne katsın. Eski Türkiye’de ilaç kuyruğu beklerken babam ilaçsızlıktan vefat etti. Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<