banner359

Bir ilçe seferber oldu, engelliler için işaret diliyle klip çektiler

Bursa’da engelliler konusunda farkındalık oluşturmak isteyen lise öğrencileri, Kaymakam, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü ve vatandaşların da rol aldığı "sev kardeşim" şarkısına işaret diliyle klip çekti.İnegöl...

05 Aralık 2016 Pazartesi 12:29
Bir ilçe seferber oldu, engelliler için işaret diliyle klip çektiler
Bursa’da engelliler konusunda farkındalık oluşturmak isteyen lise öğrencileri, Kaymakam, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü ve vatandaşların da rol aldığı "sev kardeşim" şarkısına işaret diliyle klip çekti.
İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesi öğrencileri Dicle Ece Yılmaz ve Seda Yakut, "sev kardeşim" şarkısına işaret diliyle klip çekti. Çekimleri bir ay süren projede İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçenin tüm protokol mensupları ve sağlıkçısından esnafına kadar onlarca kişi rol alarak ortaya farklı bir eser çıkarıldı.
Öğrenciler, engelliler konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek, "Hepimiz birer engelli adayıyıyız. İşaret diliyle çektiğimiz kliple onların yaşadıklarını bir nebze olsun hissettirmeye çalıştık. İşaret dili seçmeli ders olsun, bir engelimiz eksik olsun" dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<