banner359

Bu şehre yaz geldi bile !

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan soğuk havanın ardından yüzünü gösteren güneş vatandaşları sevindirdi.Yaklaşık 1 haftadır aralıklar ile yağan yağmur ve soğuk hava yerini güneşe bıraktı. Hava sıcaklığının güneşin altından...

03 Mart 2015 Salı 16:46
Bu şehre yaz geldi bile !
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan soğuk havanın ardından yüzünü gösteren güneş vatandaşları sevindirdi.
Yaklaşık 1 haftadır aralıklar ile yağan yağmur ve soğuk hava yerini güneşe bıraktı. Hava sıcaklığının güneşin altından 20 derecenin üstüne çıkması ile birlikte vatandaşlar sahil kenarlarına akın etti. Bir çok vatandaş sahil kenarındaki kafeleri doldururken bazı vatandaşlar ise yürüyüş yapmayı tercih etti. Yazın habercisi olan cemrenin toprağa düşmesini bekleyen esnaf ise yaz hazırlıklarına başladı. havaya ve suya düşen cemrenin toprağa düşmesi ile birlikte yaz sezonunun açılacağına inana vatandaşlar havanın çok sıcak olduğunu ifade ederek, “Yaz sezonu gelmeye başladı. Son cemre’nin düşmesini bekliyoruz. Yaz sezon inşallah güzel geçer. Montları çıkardık, kışlıkları attık ilkbahar kıyafetleri ile gezmeye başladık” dedi.
Öte yandan, meteorolojiden edinilen bilgiye göre ise hava sıcaklığının artacağı ve hafta sonuna kadar güneşli havanın hakimiyetini sürdüreceği bildirildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<