banner359

Bursa’da 5 FETÖ’cü askerden 4’ü tutuklandı

Bursa’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 askerden 4’ü tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz gecesi tutuklanan...

28 Temmuz 2016 Perşembe 03:46
Bursa’da 5 FETÖ’cü askerden 4’ü tutuklandı
Bursa’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 askerden 4’ü tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz gecesi tutuklanan İl Jandarma Komutanı Albay Yurdakul Akkuş ile darbe toplantısına katıldıkları iddiasıyla gözaltına alınan bir yüzbaşı, bir teğmen, 2 astsubay ve bir uzman çavuş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe gönderilen yüzbaşı, 2 astsubay ve uzman çavuş tutuklandı, teğmen ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<