Bursa’da bayram tatili sonrası dönüş yoğunluğu

Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle Ege ve Akdeniz’e tatile giden vatandaşların İstanbul’a dönüş yolundaki en önemli geçiş noktalarından biri olan Bursa’da trafik yoğunluğu yaşanıyor.Ramazan Bayramı’nın sona ermesinden sonra...

27 Haziran 2017 Salı 17:46
Bursa’da bayram tatili sonrası dönüş yoğunluğu

Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle Ege ve Akdeniz’e tatile giden vatandaşların İstanbul’a dönüş yolundaki en önemli geçiş noktalarından biri olan Bursa’da trafik yoğunluğu yaşanıyor.

banner380
Ramazan Bayramı’nın sona ermesinden sonra tatilini Akdeniz ve Ege sahillerinde yapan tatilcilerin dönüş yolculuğunda trafik yoğunluğu oluştu. Bursa’nın Karacabey ilçesinde başlayan araç yoğunluğunun 20 kilometreye kadar ulaştığı bildirilirken, özellikle Karacabey Harası’ndan Uluabat mevkiine kadar olan bölümde yoğunluğun yaşandığı gözlendi. Yoğunluğun azaltılması adına trafik ışıkları kapatılarak ekiplerin müdahale ettiği trafiğin gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<