Bursa’da YPG-h Operasyonlarında 7 Kişi Daha Hakim Karşısında

Bursa’da, terör örgütü PKK ve gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik ikinci bir operasyonda gözaltına alınan 7 zanlı, adliyeye sevk edildi.Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Şanlıurfa’nın Suruç...

31 Temmuz 2015 Cuma 06:38
Bursa’da YPG-h Operasyonlarında 7 Kişi Daha Hakim Karşısında
Bursa’da, terör örgütü PKK ve gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik ikinci bir operasyonda gözaltına alınan 7 zanlı, adliyeye sevk edildi.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki terör saldırısı sonrası Bursa’da düzenlenen gösterilerde eylemcileri kışkırtan ve küçük yaştaki çocukları eyleme katılmaya zorlayan şüphelilerle ilgili çalışmaların ardından ikinci bir operasyonla dün 7 kişiyi daha göz altına aldı. Zanlılar Bursa Emniyet Müdürlüğündeki ilk sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Önceki günlerde yapılan operasyonlarda ise 16 kişi gözaltına alınıp adliyeye sevk edilmiş, zanlılardan 14’ü tutuklanmış ve iki kişinin ise tutuksuz yargılanmasına karar verilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<