Bursalılar güneşin tadını çıkardı

Bursa’da yazdan kalma havayı gören vatandaşlar, piknik alanlarına akın etti.Bursa’da hava sıcaklığının 25 derecenin üzerine çıkmasını fırsat bilen vatandaşlar güneşin ve doğanın keyfini doyasıya çıkarttı. Uludağ’ın eteklerindeki...

02 Ekim 2016 Pazar 14:31
Bursalılar güneşin tadını çıkardı
Bursa’da yazdan kalma havayı gören vatandaşlar, piknik alanlarına akın etti.
Bursa’da hava sıcaklığının 25 derecenin üzerine çıkmasını fırsat bilen vatandaşlar güneşin ve doğanın keyfini doyasıya çıkarttı. Uludağ’ın eteklerindeki piknik alanlarına akın eden Bursalılar, güneş ve yeşil doğayla buluştu. Erken saatlerde piknik alanına gelen aileler, mangal yaptı.
Kimi çocuklar ailesi ile beraber temiz havada piknik yapmanın keyfini çıkarırken, bazıları ise alanlardaki oyun parklarında doyasıya eğlendi. Meteoroloji yetkilileri hava sıcaklığının önümüzdeki hafta içinde aynı seyirde olacağını aralıklarla yağmur yağabileceğini açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<