banner359

Cengiz Numanoğlu Orhangazilileri coşturdu

Asker emeklisi şair Cengiz Numanoğlu, Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, demokrasi nöbetinde okuduğu şiirlerle vatandaşları coşturdu.Şair Cengiz Numanoğlu, Demokrasi Meydanı’nda Orhangazililerle buluştu. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın...

29 Temmuz 2016 Cuma 19:15
Cengiz Numanoğlu Orhangazilileri coşturdu
Asker emeklisi şair Cengiz Numanoğlu, Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, demokrasi nöbetinde okuduğu şiirlerle vatandaşları coşturdu.
Şair Cengiz Numanoğlu, Demokrasi Meydanı’nda Orhangazililerle buluştu. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın daveti ile Orhangazi’ye gelen Numanoğlu, demokrasi nöbetinde vatandaşlara hitap etti ve ardından 15 Temmuz darbe teşebbüsüyle alakalı yazdığı bir şiir ile eski şiirlerini okudu. Numanoğlu’nun şiirleri meydanı dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<