banner359

CHP Bursa Milletvekili İrgil'den 19 Mayıs mesajı

18 Mayıs 2017 Perşembe 16:05 2017-05-18 16:08:56
CHP Bursa Milletvekili İrgil'den 19 Mayıs mesajı

 CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada gençlere seslendi. İrgil, "Türkiye'nin gerçek sahipleri; çalışkanlığıyla, vicdanıyla, haksızlıklara karşı mücadelesiyle gururlanacağımız gençliktir" dedi

İrgil açıklamasında şu ifadelerde bulundu:

"19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. Bugün belki ulusal egemenliğimiz kırılmalar geçiriyor belki baskı ve tehdit altında ama bu ülkenin geleceği umut yeşertiyor. Belki bizim neslimizi oluşturanlar arasında merhamet dilenmekle bu milletin ve devletin istiklalinin kurtarılamayacağını yeterince idrak edememişler olabilir ama Atatürk'ün de dediği gibi; "Gençler; cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz!"

Türkiye Cumhuriyeti'nin bugünkü gençliği ve yetişmekte olan çocukları tarihsel zenginliğimize, kültürel birikimimize, bu ülkenin kurucusu Atatürk'e gereken saygıyı göstererek çağdaş ve modern bir dünyada yer almak için evrensel insan hakları ve hukuk kurallarına sıkı sıkıya bağlı olmanın değerini bizlerden daha iyi bilecektir.

İnanıyorum ki; son yıllarda yaşadığımız her türlü olumsuzluğa, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşın mutlaka bunların sona erdiği o güzel günlere ulaşacağız. Bu ülkeyi, bu toprağın insanlarını seven herkes bilmeli ki, bugünün karanlıkları, ahlaksızlıkları, şarlatanlıkları içinde vatan sevgisi ve doğruların peşinde yürüme sevdalısı bir gençlik var. Türkiye'nin gerçek sahipleri; çalışkanlığıyla, vicdanıyla, haksızlıklara karşı mücadelesiyle gururlanacağımız gençliktir. Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutluyorum."

Son Güncelleme: 18.05.2017 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<