Cumhurbaşkanı Beylerbeyi Sarayı’na Geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD Fuarı’ndaki programının ardından bazı ikili görüşmelerde bulunmak üzere Beylerbeyi Sarayı’na geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenen 18’inci Uluslararası...

26 Kasım 2014 Çarşamba 19:24
Cumhurbaşkanı Beylerbeyi Sarayı’na Geçti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD Fuarı’ndaki programının ardından bazı ikili görüşmelerde bulunmak üzere Beylerbeyi Sarayı’na geçti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenen 18’inci Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ve Uluslararası Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Fuarı’na katıldı. Fuarda bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra buradan ayrılarak Beylerbeyi Sarayı’na geçti. Erdoğan’ın burada bazı ikili görüşmelerde bulanacağı belirtilirken görüşmelerin içeriğine ilişkin herhangi bir bilgi verilmedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<