Iphone 6 Apple’ı Uçurdu

Apple’ın yeni ürünü iPhone 6’nın dün yapılan 2 saatlik lansman boyunca Apple’ın hisse senetlerinde büyük bir hareketlilik yaşandı. Kaliforniya’da yapılan lansman öncesi Apple’ın hisse senetlerinde büyük bir artış yaşandı. 589...

10 Eylül 2014 Çarşamba 11:28
Iphone 6 Apple’ı Uçurdu
Apple’ın yeni ürünü iPhone 6’nın dün yapılan 2 saatlik lansman boyunca Apple’ın hisse senetlerinde büyük bir hareketlilik yaşandı.
Kaliforniya’da yapılan lansman öncesi Apple’ın hisse senetlerinde büyük bir artış yaşandı. 589 milyar değere sahip olan Apple, lansmana dakikalar kala değerini 8 milyar dolar arttırarak 597 milyar dolara ulaştı. Lansmanın başlamasıyla birlikte Apple’ın Wall Street’teki değeri de adeta zirve yaptı. Toplam 17 milyar dolar değer artışı yaşayan Apple, 606 milyar dolara ulaştı.
Lansmanın ardından ise Apple hızla değer kaybetti ve günü 590 milyar doların altında kapadı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<