banner359

"cumhurbaşkanımıza Inanmıştık"

IŞİD tarafından Irak’ın Musul kentinde rehin alındıktan 101 gün sonra serbest kalan Aydınlı özel hareket polisi Tayfun Yaman’ın ailesi büyük sevinç yaşıyor. Anne Gülten Yaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözüne inanarak sabırla...

20 Eylül 2014 Cumartesi 15:46
IŞİD tarafından Irak’ın Musul kentinde rehin alındıktan 101 gün sonra serbest kalan Aydınlı özel hareket polisi Tayfun Yaman’ın ailesi büyük sevinç yaşıyor. Anne Gülten Yaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözüne inanarak sabırla beklediklerini söyledi.
Terör örgütü IŞİD tarafından Irak’ın Musul kentinde rehin alınan ve Türkiye’ye getirilen konsolosluk görevlilerinden özel harekat polisi Tayfun Yaman’ın (32) Aydın’ın Efeler ilçesindeki baba ocağında büyük sevinç yaşandı. Oğlundan gelen haberi sabaha karşı televizyondaki son dakika haberlerinden öğrendiğini belirten anne Gülten Yaman, “Çok mutluyum. Allah devletimizden, Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan, Dışişleri Bakanımızdan razı olsun. Dedikleri gibi sağ selamet çocuklarımızı bize kavuşturdular. 101 günümüzü sabır, metanet ve dualarla geçirdik. Oğlumla görüştüm. Ankara’ya uçakla indi. Babası ve ağabeyi onu karşılamaya gitti. Eşi de oğlumu karşılamak için Diyarbakır’dan Ankara’ya geldi” dedi.
Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Aydın’da miting düzenleyen dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın miting öncesi kendisi ve eşi Şinasi Yaman ile görüştüğünü anlatan Yaman, şöyle konuştu:
“Aydın’a konuşmaya geldiğinde ‘Siz sabırla, metanetle bekleyin. Sağ selamet çocuklarınızı size kavuşturacağız’ dedi. Cumhurbaşkanımızın sözüne inandık. Onun sözünü dinledik ve sadece dua ettik. Sabır ve metanetle bekledik.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<