banner359

Deniz Gezmiş’in Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Deniz Gezmiş’in annesi emekli öğretmen Mukaddes Gezmiş (94), son yolculuğuna uğurlanıyor. Taziyeleri kabul eden Deniz Gezmiş’in kardeşi Hamdi Gezmiş, Cemal Süreyya’nın ‘Üstü kalsın’ şiirinden alıntı yaparak, “Her ölüm erken...

22 Kasım 2014 Cumartesi 13:56
Deniz Gezmiş’in Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Deniz Gezmiş’in annesi emekli öğretmen Mukaddes Gezmiş (94), son yolculuğuna uğurlanıyor. Taziyeleri kabul eden Deniz Gezmiş’in kardeşi Hamdi Gezmiş, Cemal Süreyya’nın ‘Üstü kalsın’ şiirinden alıntı yaparak, “Her ölüm erken ölümdür” dedi.
Deniz Gezmiş’in rahatsızlığı nedeniyle bir süre hastanede tedavi gören ve geçtiğimiz gün hayatını kaybeden annesi Mukaddes Gezmiş’in cenazesi Selimiye Camii’ne getirildi. Mukaddes Gezmiş’i son yolculuğuna uğurlamak için sevenleri ve yakınları camiye akın etti. Deniz Gezmiş’in kardeşleri Bora Gezmiş ve Hamdi gezmiş ise taziyeleri kabul etti.
Taziyeleri kabul eden Hamdi Gezmiş, Cemal Süreyya’nın ’Üstü kalsın’ şiirinden alıntı yaparak, “Süreyya’nın şiirindeki gibi ‘Her ölüm erken ölümdür’ diyelim” dedi.
Mukaddes Gezmiş’in cenazesi Selimiye Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<