banner359

Denizanaları sahili istila etti

Balıkesir’in Erdek sahilleri, binlerce deniz anasının istilasına uğradı. Meteoroloji yetkililerinin lodos uyarısı öncesinde, binlerce deniz anası sahile akın etti. Balıkçı teknelerinin olduğu bölüme sığınan deniz anaları ilginç görüntüler...

30 Ocak 2015 Cuma 18:16
Denizanaları sahili istila etti
Balıkesir’in Erdek sahilleri, binlerce deniz anasının istilasına uğradı.
Meteoroloji yetkililerinin lodos uyarısı öncesinde, binlerce deniz anası sahile akın etti. Balıkçı teknelerinin olduğu bölüme sığınan deniz anaları ilginç görüntüler oluşturdu. Fırtına öncesinde bu manzarayı görmeye alışkın olduklarını söyleyen Erdekli balıkçılar, deniz analarının bolluğunu bereketin işareti olarak değerlendirdi.
Su yüzeyine kadar çıkarak, renkli bir görüntü oluşturan deniz analarını gören vatandaşlar, “Deniz suyu ısındığı için deniz anaları fırtına öncesinde kıyıya sığınıyorlar. Çok güzel bir görüntü. Deniz analarını elleyemiyoruz. Çünkü, deniz anaları elle temas halinde iğne batması hissi veriyor. Sonrasında da kaşıntı yapıyor ve kalıcı hasar verebiliyor” dedi.
Balıkçılar, fırtınanın ardından deniz analarının yeniden açık denize yol alacaklarını söyledi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<