banner359

Deri Üreticilerine Müezzinoğlu Desteği

AK Parti Bursa Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Deri OSB Başkanı Rıfat Aygüler’i makamında ağırladı.Bursa Deri OSB Başkanı Rıfat Aygüler, yeni dönemde genel başkan yardımcılığına getirilen Bursa...

24 Haziran 2016 Cuma 15:22
Deri Üreticilerine Müezzinoğlu Desteği
AK Parti Bursa Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Deri OSB Başkanı Rıfat Aygüler’i makamında ağırladı.
Bursa Deri OSB Başkanı Rıfat Aygüler, yeni dönemde genel başkan yardımcılığına getirilen Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bursa Deri OSB Yönetimi olarak OSB’lerinin Bursa’ya daha fazla katkı koyabilmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Aygüler, deri ve deri ürünleri imalatındaki yüzyıllara dayanan tecrübesi ile bu alanda Bursa’nın Türkiye’nin ve dünyanın merkezlerinden biri haline gelebileceğini belirtti. Başkan Aygüler, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte atılması gereken tüm adımları attıklarını anlatarak, OSB’mizin büyüyüp genişlemesi, Bursamıza ve ülkemize daha büyük katkılar koyabilmesi için müteşebbis heyetimizce aldığımız kazanımlarımızı kaybetmeden karma OSB haline gelme kararımızı TC Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ilettik. Bakanlığımızdan bu konuda olumlu yanıt aldık. Şimdi bu konuda yerine getirmemiz gereken hususlar için çalışıyoruz. İnşallah tüm bu çalışmalarımızla OSB’miz, hak ettiği gibi alanında bir merkez haline gelecektir” dedi.
AK Parti Genel Merkez Yardımcısı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ise Bursa’nın çalışan ve üreten yapısına dikkat çekerek, ‘Bu güzel şehre ve ülkemize katkı koymak için çabalayan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızı yakından ve takdirle takip ediyorum. Üretenin, çalışanın yanında olmak boynumuzun borcudur. Hedefleriniz doğrultusunda gereken tüm desteği vermeye hazırım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<