banner359

Diyarbakır’da Kutlama Var

Kobani’nin Kürt güçlerinin eline geçtiği yolunda gelen haberler üzerine, Diyarbakır’da Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) binası önünde toplanmaya başlayan bir grup, halaylar çekerek, kutlamalara başladı. Suriye’nin Kobani bölgesinde...

26 Ocak 2015 Pazartesi 19:30
Diyarbakır’da Kutlama Var
Kobani’nin Kürt güçlerinin eline geçtiği yolunda gelen haberler üzerine, Diyarbakır’da Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) binası önünde toplanmaya başlayan bir grup, halaylar çekerek, kutlamalara başladı.
Suriye’nin Kobani bölgesinde 134 gündür Kürt güçleri ile IŞİD arasında çatışmalar sürerken, bugün bölgeden IŞİD’e ağır kayıp verildiğine yönelik haberlerin gelmesi üzerine bir grup DBP’li, Diyarbakır’daki parti binası önünde toplanarak, kutlama yaptı. Parti otobüsünden çalınan Kürtçe şarkılar eşliğinde saatlerce halaylar çeken grup, sık sık slogan attı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<